Krav til dig

Der bliver stillet nogle krav til dig, før at du får lov til at starte på Københavns eneste køreskole der er 100 % MC.

Bilkørekort

Når du starter, skal du have kørekort til bil eller trafikerfaring. Dette er for at sikre at du vil reagere nogenlunde rationelt når du eksempelvis skal til venstre i et stort lysreguleret kryds.

Har du ikke kørekort til bil så ring og hør hvordan du lettest bliver en sikker motorcykelist.

Gratis lån af MC Udstyr

Det kan være en fordel hvis du selv har nogle fornuftige MC-støvler (en kraftig læderstøvle som fx militærstøvler er fint).

Hvis du ikke har nogen så fortvivl ikke. Vi har masser af motorcykel støvler i alle str. fra 37-49. Nogle er dog godt brugt 🙂

MC-jakke, bukser og handsker er ikke noget lovkrav når først du har kørekortet, Men det er et ufravigeligt krav under øvelseskørsel og til køreprøven. Udstyr kan du evt. leje for kun 300 kr. så længe du tager kørekortet. Det er dog Gratis og med i prisen hvis du køber lovpakken hos os.

Lægeattest

Du skal have en lægeattest fra din egen læge, som max. må være tre måneder gammel når den afleveres på borgerservice. Når den er godkendt gælder den i 18 måneder.

Folkeregisteradresse

Du skal have folkeregisteradresse (gult sygesikringsbevis) i Danmark for at tage kørekort i Danmark. Har du en opholdstilladelse skal den med til teori og praktiske prøver.

Det er vigtigt at du ikke flytter adr. fra Danmark før du har bestået din køreprøve.

Førstehjælp

Har du ikke kørekort til bil eller traktor skal du have et trafikrelateret førstehjælpskursus som max må være ét år gammelt når din ansøgning om MC kørekort afleveres på borgerservice.

MC kørsel - Nemt, sikkert & sjovt

Absolut ingen erfaring er nødvendig ved start på MC-Kørekort.
Sammensætningen af elever er typisk således:

  • 10% har allerede købt en MC (jeg kan dog love at der er udfordringer, selvom man har kørt i årevis)
  • 10% har kørt cross/speedway eller tre uger i Thailand
  • 15% har eller har haft knallert med gear
  • 20% har eller har haft scooter uden gear
  • 45% har Absolut ingen erfaringer med tohjulede motorkøretøjer

Det er en fordel hvis du kan cykle, og har du kørt med gear er du allerede tæt på den frihed, som motorcyklister taler så meget om.

Er du alligevel i tvivl om det er noget for dig, så kan du få lov at køre på en lukket bane til samme pris som vi giver for at leje banen (vores kostpris).

Har du korte ben så lav en aftale om at komme forbi kontoret/Skolen og test om du kan når jorden.

Det skal være nemt, sikkert og sjovt, derfor laves der underholdende Live MC teoriundervisning (Se tidligere elevers anmeldelser på Trustpilot)

Betaling.

Al den lovpligtige undervisning 12.450,- inkl. hokus pokus gebyrer. Prisen kan knækkes over og når holdstarts datoen er tæt på den 1. kan man vente med første betaling til der.

Tilmelding & Holdstart

Se tider for holdstart og tilmeld dig allerede i dag.