Mellem MC Kørekort (KAT. A2)

Er til dig mellem 20 og 24 år og giver dig ret til at køre på motorcykler op til 48 hk =35kw som f.eks en Harley-Davidson Sportster 883. Der er ingen begrænsning på kubik (ccm) Forelsker du dig i en motorcykel med flere hk end 48 kan den typisk drosles ned. Dog ikke mere end 50% dvs. fra max. 96 hk.

Man kan tidligst starte 3 måneder før, og 1 måned før gå til teori prøve mens praktisk prøve tidligst på sin 20 års fødselsdag.

Man kan udvide til stor MC når man fylder 24 år eller har 2 års erfarring. Det kræver kun en praktisk prøve og der er ingen undervisningspligt eller teoriprøve der skal bestås.

Lyn Kursus

25 dage efter du er startet, er du klar til en teoriprøve og med den bag dig, er der blot et køreteknisk kursus som bliver afholdt kort inden din praktiske prøve. Flertallet har ingen ekstra lektioner ud over det lovpligtige antal.

Beklager men vi stiller nogle krav.
For at tilgode se flertallet stiller vi nogle krav se mere her.

Flexibel Undervisning

Helt eksklusivt underviser vi rene MC-hold og undervisningen foregår “live” søndag og onsdag kl 18 (i alt 8 gange fordelt over 25 dage).

Første kørsel på motorcykel forgår på en lukket manøvrebane, også kaldet kravlegård, fordi man starter med at kravle i MC-udstyr, trækker rundt med maskinen, sætter i gang, standser op, osv. Man slutter 3 timer senere med optimale opbremsninger med kørelæreren som bagpassager.

Ruterne der bliver kørt under øvelses kørslerne på vej, er på ingen måde tilfældige men derimod lagt så man går fra let til mere og mere udfordrende i sværhedsgrad. Disse ruter er forinden blevet gennemgået i teori.
Der er i det omfang som det er muligt, indlagt natur oplevelser med sving og bonus info.

Dette er med til at gøre motorcykel kørsel yderste vanedannende 🙂

Tilmelding & Holdstart

Se tider for holdstart og tilmeld dig allerede i dag.