Let MC Kørekort

Let MC Kørekort er til dig der næsten er fyldt 18 år. (Du må starte 3 mdr. før du bliver 18 år). Let MC kørekort bliver også kaldt for lille MC (A1) og giver ret til at køre på maskiner op til 125 ccm og 15 hk (11kw).

Man kan tidligst starte 3 måneder før, og 1 måned før gå til teori prøve mens praktisk prøve tidligst på sin 18 års fødselsdag.

Efter 2 års erfaring og en bestået praktisk prøve, får man et mellem stort MC kørekort (A2) op til 48 hk men ingen begrænsninger på kubik.

Der er ingen undervisningspligt og en teoriprøve er ikke nødvendigt.

Lyn Kursus

25 dage efter du er startet, er du klar til en teoriprøve og med den bag dig, er der blot et køreteknisk kursus som bliver afholdt kort inden din praktiske prøve. Flertallet har ingen ekstra lektioner ud over det lovpligtige antal.

Beklager men vi stiller nogle krav.

For at tilgode se flertallet stiller vi nogle krav se mere her.

Kun MC hold

Helt ekslusivt underviser vi rene MC-hold og undervisningen foregår “live” søndag og onsdag kl 18 (i alt 8 gange fordelt over 25 dage).

Første kørsel på motorcykel forgår på en lukket manøvrebane, også kaldet kravlegård, fordi man starter med at kravle i MC-udstyr, trækker rundt med maskinen, sætter i gang, standser op, osv. Man slutter 3 timer senere med optimale opbremsninger med kørelæreren som bagpassager.

Ruterne der bliver kørt under øvelses kørselerne på vej, er på ingen måde tilfældige men derimod lagt så man går fra let til mere og mere udfordrende i sværhedsgrad. Disse ruter er forinden blevet gennemgået i teori.
Der er i det omfang som det er muligt, indlagt natur oplevelser med sving og bonus info.

Dette er med til at gøre motorcykel kørsel yderste vanedannende 🙂

Tilmelding & Holdstart

Se tider for holdstart og tilmeld dig allerede i dag.