At få MC-kørekort er mere end bare at få udleveret et kørekort, det er en ting som ikke kan beskrives med ord… det skal opleves!

Vores mål er at give dig de absolut bedste MC-oplevelser som spirende motorcyklist.

Mik Marker ApS er en køreskole dedikeret til både (kommende) motorcykel entusiaster og dem der “bare” vil bruge det som en afveksling fra arbejde og en stresset hverdag.
Her går indlæring og passion hånd i hånd, mens du lærer at bevæge dig sikkert rundt i trafikken.

Vi vil give dig en god startviden om motorcyklelivet og vil hjælpe dig med finde ud af hvilken motorcyklist type du er og vi kommer gerne med gode råd om hvilken MC du bør købe. Skal det være en off-roader, chopper, touring, motard eller bør du købe en sports motorcykel med sidevogn:-) ? Vi vil forsøge at gøre dig klogere og gi dig kørekortet så du kan køre det hele…

Hos Mik Marker får du kvalitetsundervisning og indlevelse, som sikrer dig en sjov og mindeværdig oplevelse, når du tager dit MC-kørekort!
Ved “live” teoriundervisning får vi teorien til at side fast, og hvis du er i tvivl om noget, kan det tales igennem, inden du skal ud at køre.
Herved sikrer du dig osse en markant større mulighed for, at du kun skal op til teori- og praktisk prøve én gang, og det er væsentligt billigere i længden.

Mik Marker er udlært maskinarbejder på DTU og har arbejdet i 6 år med skibsmotorer på MAN B&W Diesel.
I 2003 gjorde han sin hobby til sin levevej og har derfor i år 20 års erfaring som kørelærer. Primært med motorcykler.

Tilmelding & Holdstart

Se tider for holdstart og tilmeld dig allerede i dag.