Stort kørekort
Er til dig der næsten er fyldt 24 år eller ældre og ikke har for korte ben.
Motorcyklen man aflægger prøve på, har minimum 55 HK (40KW)

Man kan tidligst starte 3 måneder før, og 1 måned før gå til teori prøve mens praktisk prøve tidligst på sin 24 års fødselsdag.

Lyn Kursus

25 dage efter du er startet, er du klar til en teoriprøve og med den bag dig, er der blot et køreteknisk kursus som bliver afholdt kort inden din praktiske prøve. Flertallet har ingen ekstra lektioner ud over det lovpligtige antal.

Beklager men vi stiller nogle krav.
For at tilgode se flertallet stiller vi nogle krav se mere her.

Helt eksklusivt underviser vi rene MC-hold og undervisningen foregår “live” søndag og onsdag eller lørdag og tirsdag kl 18 (i alt 8 gange fordelt over 25 dage).

Første kørsel på motorcykel forgår på en lukket manøvrebane, også kaldet kravlegård, fordi man starter med at kravle i MC-udstyr, trækker rundt med maskinen, sætter i gang, standser op, osv. Man slutter 3 timer senere med optimale opbremsninger med kørelæreren som bag-passager.

Ruterne der bliver kørt under øvelses kørselerne på vej, er på ingen måde tilfældige men derimod lagt så man går fra let til mere og mere udfordrende i sværhedsgrad. Disse ruter er forinden blevet gennemgået i teori.
Der er i det omfang som det er muligt, indlagt natur oplevelser med sving og bonus info.

Dette er med til at gøre motorcykel kørsel yderste vanedannende 🙂

Tilmelding & Holdstart samt se prisen.

Se tider for holdstart og tilmeld dig allerede i dag.