Om 100C

Om 100% MC-Køreskole

At få MC-kørekort er mere end bare at få udleveret et kørekort, det er en ting som ikke kan beskrives med ord… det skal opleves!

Vores mål er at give dig de absolut bedste MC-oplevelser som spirende motorcyklist.

Mik Marker ApS er en køreskole dedikeret til både (kommende) motorcykel entusiaster og dem der “bare” vil bruge det som en afveksling fra arbejde og en stresset hverdag.
Her går indlæring og passion hånd i hånd, mens du lærer at bevæge dig sikkert rundt i trafikken.

Vi vil give dig en god startviden om motorcyklelivet og du får den enestående (i kørekort sammenhæng) mulighed for at prøve forskelige motorcykler – Suzuki, Honda, Yamaha, BMW, Ducati og KTM.
Du vil på den måde også finde ud af hvilken motorcyklist type du er og vi kommer gerne med gode råd om hvilken MC du bør købe. Skal det være en off-roader, chopper, touring, motard eller bør du købe en sports motorcykle ? Vi vil forsøge at gøre dig klogere…

Hos Mik Marker får du kvalitetsundervisning og indlevelse, som sikrer dig en sjov og mindeværdig oplevelse, når du tager dit MC-kørekort!
Ved “live” teoriundervisning får vi teorien til at side fast, og hvis du er i tvivl om noget, kan det tales igennem, inden du skal ud at køre.
Herved sikrer du dig osse en markant større mulighed for, at du kun skal op til teori- og praktisk prøve én gang, og det er væsentligt billigere i længden.

Mik Marker er udlært maskinarbejder på DTU og har arbejdet i 6 år med skibsmotorer på MAN B&W Diesel.
I 2003 gjorde han sin hobby til sin levevej og har derfor nu over 15 års erfaring som kørelærer. Primært med motorcykler.

Ryesgade 62
2100 København Ø
(Ved OK tankstationen)

Email: mikm@rker.dk
SMS “MC” for mere info til
50 55 88 55

MIK MARKER ApS 100% MC-KØRESKOLE
CVR. 3445 2091

Bank info:
Danske Bank
Reg. 3409 konto nr. 476 828 0231

SMS “MC” til 50 55 88 55 for mere info!
Ryesgade 62, Østerbro. mikm@rker.dk , Se Priser, Se Holdstart

© 2016 Mik Marker ApS 100% MC-køreskole. Alle rettigheder reserveret.

Development & hosting by Divendo